Site logo
Beschrijving

Groei samen, vlieg zelf! Welkom bij basisschool De Sporckt.

Kindcentrum Tuindorp: Een samenwerking met Kinderopvang de Teddybeer

Bij basisschool De Sporckt gaan we verder dan alleen onderwijs; we vormen samen met kinderopvang de Teddybeer het Kindcentrum Tuindorp. Elke dag zetten we ons met plezier en passie in om hoogwaardig onderwijs te bieden, gestoeld op vier essentiële pijlers.

Onze Missie: Kansrijk, gezond, gelukkig opgroeien

Bij Kindcentrum Tuindorp geloven we dat kinderen naar school gaan om zich te ontwikkelen. Onze missie is duidelijk: ieder kind moet kansrijk, gezond en gelukkig kunnen opgroeien. In de schoolomgeving ontdekken kinderen hun identiteit, vergaren kennis en ontwikkelen vaardigheden. Wij, als school, spelen hierin een cruciale rol. In een veilige en vertrouwde omgeving bieden wij hoogwaardig onderwijs, gestoeld op onze vier kernwaarden: authenticiteit, openheid, solidariteit en vertrouwen. Lees verder om te ontdekken hoe deze waarden tot uiting komen in ons dagelijks handelen.

Onze kernwaarden in actie

Bij Kindcentrum Tuindorp werken we vanuit vier kernwaarden die onze dagelijkse praktijk bepalen. Authentiek, openheid, solidariteit en vertrouwen zijn niet alleen woorden, maar vormen de essentie van wie we zijn en hoe we werken. Ontdek meer over onze kernwaarden en hoe deze tot uiting komen in ons dagelijks handelen door verder te lezen.

Onze visie: Samen sterker in onderwijs & opvang

Samen met kinderopvang de Teddybeer vormen wij Kindcentrum Tuindorp, waarin onderwijs en opvang hand in hand gaan. Onze visie rust op vier stevige pijlers: actief en doelgericht leren, persoonlijke ontwikkeling, educatief partnerschap en het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving.

Actief leren voor persoonlijke ontwikkeling

Wij zien leren als een actief proces waarbij we structuur en duidelijkheid bieden. Deze aanpak resulteert in een veilige omgeving waar kinderen actief en doelgericht leren. Onze focus op leerlijnen en variatie in werkvormen draagt bij aan samenhang in het leren. Door zaakvakken geïntegreerd aan te bieden met IPC, zorgen we voor een verrijkende leerervaring.

Leer, groei en vlieg zelf bij Kindcentrum Tuindorp – waar ontwikkeling en welzijn hand in hand gaan

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:26 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In