Site logo
Beschrijving

Welkom bij Basisschool de Regenboog: Waar Ieder Kind Telt!

Ontdek onze school

Welkom op basisschool de Regenboog, waar we met open armen elk kind ontvangen en streven naar het ontplooien van hun volledige potentieel. Onze school is meer dan alleen een onderwijsinstelling; het is een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar respect en zorg voor elkaar centraal staan. Laat ons u meenemen op een reis door onze missie, visie en unieke identiteit.

Missie & visie

Bij de Regenboog baseren we ons onderwijs op enkele fundamentele uitgangspunten die de basis vormen voor een optimale ontwikkeling van ieder kind. We stimuleren niet alleen academische groei, maar leggen ook sterk de nadruk op respect, zorg voor elkaar en de omgeving. Samen spelen en leren zijn essentiële elementen in ons educatieve proces, waarbij diversiteit en individualiteit worden omarmd. Bij ons mag iedereen volledig zichzelf zijn.

De identiteit van basisschool de Regenboog

Onze visie omvat het creëren van een veilige omgeving waarin elk kind gezien en gehoord wordt. In ons dagelijks werk bouwen we voort op pijlers van veiligheid, respect en zelfvertrouwen. Hier streven we naar het bevorderen van een sfeer waarin iedereen zijn eigen identiteit kan omarmen. Samen met het kind, ouders en de bredere omgeving werken we aan een optimale ontwikkeling. Onze kernwaarden - veiligheid, respect, zelfvertrouwen, samenwerken en zelfbewustzijn - vormen de leidraad voor alles wat we doen.

Onze Missie: Hier word je gezien en gehoord

Bij basisschool de Regenboog staat de individuele groei van elk kind centraal. We bieden niet alleen een educatieve omgeving, maar een gemeenschap waarin we samen verder ontwikkelen. Onze school is de plek waar kinderen niet alleen onderwezen worden, maar ook worden gezien en gehoord. Hier streven we naar een gezonde balans tussen zelfvertrouwen, zelfbewustwording en samenwerking.

Voel de warmte van onze school, waar de Regenboog niet alleen een naam is, maar een belofte van kleurrijke kansen en groei. Hier begint de reis naar een betere toekomst voor ieder kind

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:28 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In