Site logo
Beschrijving

Welkom op Basisschool De Bloemaert

Het team van Basisschool De Bloemaert heet je van harte welkom! Bij ons staat een kleurrijke en geurige tuin symbool voor de diversiteit van onze kinderen. Net zoals bloemen verschillend zijn, hebben onze leerlingen elk hun eigen behoeften om te groeien en te bloeien.

Onze visie en waarden

Wij streven ernaar om samen een omgeving te creëren waarin we elk kind zien en horen. Ons team is toegewijd aan het begrijpen van de ontwikkelingsfase waarin de kinderen zich bevinden, het aanmoedigen van hun talenten en het inschatten van de volgende stappen in hun groei. Bij De Bloemaert bieden we een veilige omgeving waar kinderen open durven te zijn over hun uitdagingen en successen.

Ontdekken en spelen

Onze school stimuleert een benadering die uitdaagt, inspireert en uitnodigt tot onderzoek, spel en beweging. In plaats van vast te houden aan conventionele lesmethoden, geloven we in het creëren van een dynamische omgeving waarin kinderen op avontuur kunnen gaan, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Individuele aandacht

Op Basisschool De Bloemaert streven we ernaar om elk kind individueel te zien en te ondersteunen. We begrijpen dat kinderen op verschillende momenten verschillende behoeften hebben. Soms hebben ze extra aandacht nodig om bepaalde concepten te begrijpen, terwijl op andere momenten ze gewoon gelukkig moeten zijn om optimaal te leren.

Diep leren

Wij geloven dat kinderen het beste leren wanneer ze gelukkig zijn en intrinsiek gemotiveerd zijn. Diep leren, waarbij kennis zich diep in het systeem nestelt, is ons streven. We hebben ervaren dat wanneer kinderen op een natuurlijke en plezierige manier leren, ze deze kennis voor altijd bij zich dragen.

Toekomstgericht onderwijs

In de toekomst streven we ernaar om af te stappen van starre lesroosters en meer flexibiliteit te bieden in het leerproces. Ons doel is om kinderen op maat gemaakte ondersteuning te bieden, rekening houdend met hun individuele behoeften en tempo van leren.

Bij Basisschool De Bloemaert staat het belang van elk kind centraal. Samen met ouders creëren we een positieve en inspirerende leeromgeving waarin kinderen niet alleen groeien in kennis maar ook in geluk en zelfvertrouwen.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:45 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In