Site logo
Beschrijving

Welkom in Service Apotheek De Blaak in Medischcentrum De Blaak

Bij Service Apotheek De Blaak staat jouw gezondheid centraal. Wij zijn meer dan alleen een apotheek; wij bieden service in alles wat met jouw gezondheid te maken heeft. Of je nu medicijnen nodig hebt, herhaalrecepten wilt aanvragen of advies nodig hebt bij gezondheidsklachten, wij zijn er voor jou. Ontdek de verschillende services die wij aanbieden om jouw gezondheid te ondersteunen.

Onze services

Bezorgservice

Kun je niet zelf naar de apotheek komen? Geen probleem! Maak gebruik van onze bezorgservice, waarbij wij jouw medicijnen thuis afleveren. Informeer naar onze bezorgtijden en bezorgregio, zodat je altijd op tijd je benodigde medicatie ontvangt.

Inloopspreekuur

Heb je vragen over je gezondheid of medicatie? Onze apothekers en assistenten staan altijd voor je klaar tijdens het inloopspreekuur. Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek, zodat we alle tijd hebben om jouw vragen te beantwoorden.

Medicatiebeoordeling

Ben je 65 jaar of ouder en gebruik je meer dan 5 medicijnen? Wellicht kom je in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en huisarts. Samen bekijken we of je de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden, en bespreken we je wensen en ervaringen. Neem contact met ons op om te ontdekken of je in aanmerking komt.

Weekmedicatie

Vind je het lastig om verschillende medicijnen uit elkaar te houden of op het juiste moment in te nemen? Onze apotheek biedt ondersteuning, bijvoorbeeld met medicijnen in zakjes voor elke dag of een handig pillendoosje. Ontdek de mogelijkheden die bij jou passen en maak het beheren van je medicatie eenvoudiger.

Medicatieoverzicht

Wil je een overzicht van je huidige medicatie? Vraag bij ons een actueel medicatieoverzicht aan. Begrijp wat je gebruikt en waarom, en help ons jouw medicijnoverzicht up-to-date te houden door relevante informatie met ons te delen.

Medicijnen en reizen

Plan je een reis naar het buitenland? Zorg ervoor dat je voldoende medicijnen meeneemt en informeer ons over eventuele tijdsverschillen bij inname. Voor specifieke medicijnen onder de Opiumwet bieden wij hulp bij het verkrijgen van de benodigde verklaring. Ontdek ook ons assortiment aanvullende producten voor op reis, verkrijgbaar via onze apotheek of webshop.

Oude medicijnen inleveren

Voorkom milieuvervuiling en lever overgebleven medicijnen in bij onze apotheek of het klein chemisch afval. Wij dragen zorg voor een milieuvriendelijke verwerking. Samen werken we aan een gezonde leefomgeving.

Voel je welkom bij Service Apotheek De Blaak, waar jouw gezondheid onze prioriteit is. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in Medisch centrum De Blaak. Wij staan voor je klaar, online én in de apotheek

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 17:30 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 17:30

 • Tuesday

  08:00 - 17:30

 • Wednesday

  08:00 - 17:30

 • Thursday

  08:00 - 17:30

 • Friday

  08:00 - 17:30

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:28 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In