Site logo
Aftellen
  • 327

    Days
  • 10

    Hours
  • 39

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Noot wij verwachten dat dit feest ook in 2025 in januari terugkeert naar Tilburg een definitieve datum is nog niet bekend

Terugkeer van het feest der feesten: 80's 90's & 00's Radio Party in Tilburg

In januari 2025 keert het grootste feest van Brabant terug naar de Koepelhal in Tilburg: de 80's 90's & 00's Radio Party. Dit sprankelende evenement is niet zomaar een feest; het is een jaarlijkse reünie, een bruisende mix van muzikale hoogtepunten en onmiskenbare Brabantse gezelligheid. Lees verder om te ontdekken waarom dit feestje een must-attend is voor iedere liefhebber van de jaren 80, 90 en 00.

De grootste reünie van Brabant

De 80's 90's & 00's Radio Party is een unieke gelegenheid om terug te gaan in de tijd, met een indrukwekkende mix van top hits uit drie decennia. Van de opzwepende deuntjes van de jaren 80 tot de onvergetelijke hits uit de 00's, deze editie in de Koepelhal staat bol van verrassingen. Een MEGA verlichte dansvloer, spectaculaire lichtshows en entertainment van topklasse zorgen ervoor dat stilstaan simpelweg onmogelijk is!

Foodarea: Even bijtanken

Naast het muzikale spektakel is er ook gedacht aan de inwendige mens. De gezellige foodarea biedt een welverdiende pauze, waar je kunt genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes voordat je weer de dansvloer op duikt.

Een avond vol retro-beleving

Ben je een fervent fan van de 80's, 90's en 00's? Dan mag je de 80's 90's & 00's Radio Party niet missen! De Koepelhal wordt omgetoverd tot een bruisende tijdmachine waar je samen met vrienden en andere enthousiaste feestgangers de ultieme retro-ervaring beleeft. Stof je discopak af en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol dansplezier!

Wat te cerwachten?

Laat je meevoeren op een muzikale reis vol danceable hits uit de 80's, 90's en 00's. De legendarische verlichte dansvloer, glinsterende spiegelbollen en oogverblindende lichtshows brengen de sfeer van toen tot leven. Verwacht ook spectaculair entertainment dat je terugvoert naar de hoogtijdagen van de disco.

De grootste pop-up discotheek

Kortom, de 80's 90's & 00's Radio Party in de Koepelhal in Tilburg is dé pop-up discotheek waar je de hele avond kunt genieten van de beste, meest swingende floorfillers in een onvergetelijke sfeer. Stilstaan is hier simpelweg onmogelijk, want de beats van toen zullen je meeslepen en laten bewegen zoals je nog nooit hebt gedaan.

Mis het niet!

Bestel snel je tickets en bereid je voor op een avond vol muzikale herinneringen, dansplezier en de tijd van je leven. De 80's 90's & 00's Radio Party is het ultieme evenement voor alle liefhebbers van de beste hits uit deze fantastische decennia. Zorg dat je erbij bent en beleef de magie van de 80's, 90's en 00's opnieuw

Meer Informatie

Wil je meer informatie over de 80's 90's & 00's Radio Party dan bekijk je hier de website. Je volgt de 80's 90's & 00's Radio Party ook op Facebook en Instagram

Omslagfoto: 80's 90's & 00's Radio Party 

You May Also Be Interested In