Opfriscursus op stap in Tilburg

Opfriscursus op stap in Tilburg

Geef maar toe: al dat dansen en zingen voor de spiegel werkt voor geen meter. Het is tijd om al die moves in de praktijk te brengen. Ja, ja: we mogen weer op stap! Ein-de-lijk weer echt feesten. Daarom hebben wij een opfriscursus voor als je weer op stap gaat. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid de kroeg in danst.

Word de held van je vrienden

Jep, contant geld is ouderwets maar ook heel handig! Jij bent dé held van de groep als jullie je jassen willen ophangen en jij de muntjes hebt die iedereen is vergeten. Zorg dus dat je naast je legitimatie, ook een paar munten op zak hebt. Soms kun je met 2 euro heel wat jassen kwijt in een kluis. Daarbij is het ook altijd slim om een oude jas mee te nemen. Als er geen plaats is in de garderobe kun je beter een oude jas over een kruk hangen. Want geen jas is veilig als het buiten koud is.

Op de fiets? Parkeer hem dan veilig in de fietsenstalling onder de Heuvel. Controleer even tot hoe laat de fietsenstalling open is, vaak is dit tot na de sluitingstijden van de kroegen in Tilburg. Enigste wat jij nog hoeft te doen is je kaartje goed bewaren.

Zo doen de professionals het

Zo, nu hebben we de basics gehad. Nu de tips waar het echt om draait. Hoe gedraag je je ook alweer als je in de kroeg staat? De dansmoves zijn flink veranderd tijdens de pandemie. De tiktok dansjes vliegen je om de oren. Geen fan van deze trend? Dan is stappen op de maat een gouwe ouwe om op terug te vallen. Controleer eerst even op zweetplekken voordat je je armen de lucht in gooit. Just to be sure.

Flirten zonder te swipen

Flirten in real life, het idee alleen al geeft je knikkende knieën. Maar wees gerust, je hebt de flirt flow zo weer opgepakt. Oogcontact maken, knipoogje hier, glimlachje daar en voordat je het weet ben je aan de babbel. Stapt er iemand op jou af? Altijd leuk om iemand te leren kennen, toch? Soms pik je nog een leuke openingszin op die jij in het vervolg ook kan gebruiken. Beter goed gejat dan slecht verzonnen, nietwaar? Heb je echt  geen interesse? Blijf dan zeggen: ‘Huh, wat zeg je?’ als je dit lang genoeg volhoudt haken ze vanzelf wel af.

Doe de saldocheck

BEEP, geen saldo! Waah, dit willen we natuurlijk voorkomen aan de bar. Dus check of je nog wel genoeg centjes hebt, want de drankjes kunnen wat prijziger zijn. Manoeuvreer je daarom extra voorzichtig door de dansende mensen heen met je drankje. Zou toch zonde zijn als je de helft ervan op je nieuwe outfit krijgt.

Time-out

Muziek, dansen en mensen om je heen. Dit is hét moment om helemaal los te gaan. Maar pas wel op, zoveel indrukken zijn we helemaal niet meer gewend. Af en toe naar buiten voor een frisse neus, of een Fanta is zo verkeerd nog niet. Dus hup, een leuke outfit aan en gaan met die banaan.

Gerelateerde locaties