Man (56) uit Tilburg slaat ruit in met koevoet na verkeersruzie

Het slachtoffer reed maandagavond om 21.10 uur met zijn auto over de Baroniebaan. Naast hem, op de linkerrijstrook, reed een bestelauto. Daar zat de verdachte in. Die auto bewoog steeds meer naar het slachtoffer toe, waardoor hij uiteindelijk moest uitwijken naar de berm. Toen ze moesten stoppen voor het stoplicht, riep het slachtoffer naar de bestuurder van de bestelauto waar hij mee bezig was. Toen ging het mis.

Koevoet
De verdachte stapte uit de auto en toen het slachtoffer ook wilde uitstappen, sloeg de 56-jarige Tilburger zijn portier zo hard dicht dat zijn linker onderarm en rug klem kwam te zitten. De verdachte pakte vervolgens een koevoet en vernielde daarmee de achterruit van de auto. Gelukkig kon het slachtoffer daarna snel wegrijden en de politie waarschuwen. Hij gaf het kenteken van de bestelwagen door, waarna de verdachte op de Baron van Voorst Tot Voorstweg werd aangehouden.

Het bericht Man (56) uit Tilburg slaat ruit in met koevoet na verkeersruzie verscheen eerst op Omroep Tilburg – Lokale content van wereldbelang.

Wil je reageren? Dat kan hieronder

  • No comments yet.
  • Add a comment

    Heb je deze al gelezen?