Lekker eten voor een prikkie

Snacks op de Tilburgse kermis
Een heerlijk avondje uit eten. Samen gezellig tafelen met lekker eten in een gezellig en betaalbaar restaurant in Tilburg. Wat wil je nog meer? Maar waar zijn nu die leuke plekjes? Speciaal voor jou hebben wij een selectie van de leukste, en toch betaalbare, restaurants in Tilburg hier op een rijtje gezet. Kortom waar kunnen we lekker eten voor een prikkie?
 
Hiervan begint je maag spontaan te knorren
Het restaurant XU Noodle bar in Tilburg is DE plek waar je als noodle lover moet zijn. Hier slurp je al een rijkgevulde noodle soup voor zo’n €10,-, of geniet je van een rice bowl dezelfde prijs. Maar dat is nog niet alles. Dit betaalbare restaurant ziet er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Zowel het eten als het restaurant zijn helemaal insta waardig! Wil je alvast beginnen met de voorpret ? Spiek dan alvast op hun instagram pagina. Van hun heerlijke kiekjes begint je maag als foodie spontaan te knorren. 

Uitgebreid tafelen op een bruisend terras
Bij The Talk kan je smullen van malse spareribs, een lekkere zalmfilet of een smaakvolle maaltijdsalade. Hier staat echt altijd iets op het menu waar jij trek in hebt. En dat voor een prikkie! Hier zit je gezellig op het altijd bruisende terras en kan je uitgebreid tafelen. Bij The Talk in Tilburg kun je ook voor een goed prijsje ontbijten en lunchen. De ideale plek om tussen het shoppen door even te genieten van een lekker happie.
 
Buon appetito
Dol op de Italiaanse keuken? Dan ken je vast Happy Italy. Pasta, pizza, Pane Ciabatta…. Loopt het water je al in de mond? Het betaalbare Italiaanse restaurant in Tilburg heeft binnen no time jouw heerlijke gerecht op tafel. Vapiano is met hun handgemaakte pasta ook zeker een aanrader als je van de Italiaanse keuken houdt. Hier kan je kijken naar hoe de chefs jouw gerecht klaarmaken. Het deeg voor de pizza wordt hier ook zelf gemaakt. En dat proef je! Bij deze Italiaanse restaurants kun je heerlijk betaalbaar uit eten. 

Historische locatie
Eten in een unieke locatie? Dan moet je naar Stadscafé de Spaarbank. Het restaurant staat aan de vijfsprong van Tilburg. Met prachtige glas in lood ramen voel je hier de historische sfeer tijdens het dineren. Met een diverse en zeer uitgebreide kaart kun je het hier zo betaalbaar maken als je wilt.    
 
Lekker eten met een speciaalbiertje erbij
Op een van de gezelligste pleintjes van Tilburg vind je Anvers. Zij hebben een uitgebreide keuken en een internationale bierkaart met meer dan 100 speciaalbieren! En lekkere  gerechten voor variërende prijzen. 
  • There are no listings matching your search. Reset Filters