Site logo

Kerstboom kopen in Tilburg

Kerstbomen in een tuincentrum

Donkere dagen, de stad is mooi verlicht en je hoort de kerstliedjes in de supermarkt. Dat kan maar één ding betekenen; de kerstboom mag worden opgezet! Dan is en blijft het gespreksonderwerp: ben je team ‘echt’ of ‘kunst’ qua kerstboom? Een echte kerstboom met die authentieke dennengeur. Waar de voorpret al begint met de kerstboom uitzoeken bij een kweker, omdat dat echt bij de kerstbeleving hoort. Of ben jij team kunstkerstboom? Wat een duurzamer en uiteindelijk goedkoperen beslissing is én je hoeft hem ieder jaar alleen maar van zolder te halen. Die keuze blijft lastig! En als je eenmaal hebt besloten of je een echte of kunst kerstboom in huis wilt halen moet je ook nog eens beslissen waar je hem het beste kan halen in Tilburg. Alsof het nog niet lastig genoeg was. Gelukkig hebben wij de beste plekken uitgezocht waar je een kerstboom kan halen. Zowel voor team ‘echt’ als team ‘kunst’. 

Kerstboom kopen in Tilburg op een rij

Kunstkerstboom in Tilburg

Je hebt besloten om voor een kunstkerstboom te gaan. Fieuw, dan is die knoop doorgehakt. Bang dat hij er nep uit ziet? Dat hoeft allang niet meer, tegenwoordig heb je exemplaren die niet meer van echt zijn te onderscheiden. Als je wilt investeren in een kunstkerstboom die net echt is én lang meegaat moet je eerst wel op onderzoek uit. Ga je voor een kerstboom met nepsneeuw en ingebouwde kerstlampjes die je in alle kleuren kan afstellen? Of ben je op zoek naar een wat klassieker en simpeler model met niet te veel poespas? Jaah, de keuze is reuze, en dat is juist zo leuk! Er zijn een hoop betaalbare kunst kerstbomen te koop die er ook erg mooi uitzien. Genoeg mogelijkheden dus. Je kan een kunstkerstboom online bestellen, maar dan weet je natuurlijk nooit wat je aantreft. Langs de winkel is dus meestal een betere optie. Bedenk thuis eerst wat de plek wordt voor de kunstkerstboom en meet vooraf hoe groot hij ongeveer mag zijn. Komt hij op een tafeltje te staan of op de grond?

The real deal kunstkerstboom

The place to be voor een nep kerstboom is toch wel de Intratuin, hier hebben ze bomen in allerlei tinten groen, en alle soorten en maten. Alles erop en eraan maar ze verkopen ook klassieke modellen. Bonus, ze presenteren hier veel bomen met alle versieringen er al op, zo zie je nog beter hoe hij bij jou in huis zou staan. Het is hier een groot kerstspektakel dat je moet zien als kerstliefhebber. Een leuk uitje dus.

Betaalbare kunstkerstboom

Wil je niet al te veel geld kwijt zijn aan een kunstkerstboom? Begrijpelijk, hij staat er immers ook maar een paar weken per jaar. Bij de Action verkopen ze kleine en grote kunstkerstbomen, voor een goede prijs. Daarbij verkoopt de Action ook veel betaalbare kerstdecoratie. Twee vliegen in één klap! Wees er wel snel bij want dit gaat altijd enorm snel. Hebben ze niet meer precies wat je wil bij jouw Action om de hoek? Waag dan een kans bij een andere Action, wie weet hebben ze het daar nog wel. Ze hebben zelfs kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting. Niet slecht dus! Ook op Internet bieden ze betaalbare kerstbomen aan, bijvoorbeeld bij www.kunstkerstbomen.nl en www.bol.com. Als je selecteert op prijs kan er zomaar iets leuks tussen zitten. Maar let dus goed op de reviews zodat je beter weet hoe het eruit ziet.

Echte kerstboom in Tilburg

Is het een traditie bij jullie thuis om een echte kerstboom te halen voor kerst? Of heb je voor het eerst besloten om voor een echte kerstboom te gaan? Met zijn allen een mooie boom uitzoeken bij een kwekerij en dan hup de auto in. Even stuntelen met de kluit in een standaard krijgen en tadaaa. Hij staat! Iedere keer is het weer een verrassing wat voor boom er dit jaar bij jullie in huis staat. Je hebt de keus uit enorm veel verschillende soorten bomen zoals de Nordman, een van de bekendste en dat is niet zonder reden. De Nordmann is een volle kerstboom met donkergroene glanzende naalden die niet snel uitvallen. Je hebt de fijnspar, met een heerlijke dennengeur en een mooie piramidevorm. Minpunt, naalden vallen wel wat sneller uit. De blauwspar heeft zoals de naam al zegt een mooie blauwgrijze gloed, de takken vormen verschillende etages wat ervoor zorgt dat je hem mooi kan versieren. Zo heb je nog enorm veel andere naaldbomen met verschillende voor- en nadelen waaruit je kan kiezen. Maar bij een goede kwekerij kunnen ze je precies uitleggen wat het verschil is. 

Kwekerij kerstbomen

Bij een kwekerij kunnen ze jou alles vertellen over kerstbomen. Hier adviseren ze jou over welke soort dennenboom bij jouw past. Bij Voskens Boomkwekerij hebben ze veel soorten en maten kerstbomen van goede kwaliteit. De kwekerij bevindt zich aan de Reeshofdijk. Hofbomen is een landgoed met dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking of psychische problematiek. Erg mooi! Ook hier hebben ze prachtige dennenbomen met of zonder kluit in alle soorten en maten. Je kan goed bekijken welke mooi vol is, en of de hoogte en de omtrek van de boom je bevalt. Check? Dan kan hij zo hup mee in de auto. Of voor de sportievelingen, de handschoenen aan en looppas. Laat de voorpret maar beginnen.

Echte kerstbomen kopen

Geen tijd of zin om naar een kerstbomenkwekerij te gaan? Je kan ook een echte kerstboom kopen bij bijvoorbeeld de Albert Heijn XL of Aldi. Dan kan je tijdens het boodschappen doen ook gelijk slagen voor een kerstboom. Hoe makkelijk is dat! Ook bij de Praxis, Hornbach, Groenrijk, Natuurlijk Tilburg en Intratuin vind je mooie echte kerstbomen.

Zonder gedoe een echte kerstboom in huis

Je kan een echte kerstboom online bestellen via kerstboomintilburg.nl. Hier kan je een echte kerstboom bestellen via de website en uitzoeken welk formaat, met of zonder kluit, groene of grijze dennennaalden. Jij bepaalt. Ze bezorgen de kerstboom tot in je woonkamer, ja ook als je in een flat, verzorgingstehuis of appartementencomplex woont. Mega fijn!