Jongens (15 en 16) mishandeld en beroofd na avondje Tilburgse Kermis

De Eindhovenaren liepen rond half negen ’s avonds het terrein van de kermis af, meldt Omroep Brabant. Bij de schouwburg werden ze door iemand aangesproken om mee te lopen. Even verderop op de Kapelhof stopten ze. Daar werden de jongens uit het niets mishandeld.

De daders beroofden de twee vrienden van meerdere spullen, zoals een pet, portemonnee en sleutels. De gestolen portemonnee werd even later zonder inhoud teruggevonden in de Heuvelstraat. Na de beroving zochten de slachtoffers hulp bij omstanders.

Getuigen
De politie zoekt getuigen, die de mishandeling en de beroving of de daders hebben gezien. Een van de vijf had een opvallend kapsel, meldt de politie. Het zou gaan om een jongen van rond de 15 jaar oud met een getinte huidskleur. Hij had kort, opgeschoren haar aan de zijkanten. Aan de achterkant van zijn hoofd zou hij twee schuin geschoren streepjes hebben. Volgens de politie droeg hij een grijze Louis Vuitton tas.

Het bericht Jongens (15 en 16) mishandeld en beroofd na avondje Tilburgse Kermis verscheen eerst op Omroep Tilburg – Lokale content van wereldbelang.

Wil je reageren? Dat kan hieronder

  • No comments yet.
  • Add a comment

    Heb je deze al gelezen?