Site logo

Jongen (16) mogelijk blijvend blind aan oog na bekogeling met ei

Een Ambulance op Ringbaan-Zuid in Tilburg-Zuid
5/5

Haar zoon fietste rond 23:10 uur met een vriend richting huis. Op de Groeseindstraat ter hoogte van de Houtstraat kwam een bromfietser het tweetal snel tegemoet rijden. De bestuurder gooide plotseling met een ei.

Bijna blind
Doordat het ei de jongen vol in het gezicht raakt, gaat hij met zijn fiets hard onderuit. Het slachtoffer wordt per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt dat hij er slechter aan toe is dan gedacht. Zijn oog en oogkas zijn beschadigd. Daarnaast voelt de jongen zich beroerd van de klap en weet hij niet precies wat er is voorgevallen.

De 16-jarige jongen blijft mogelijk blind aan zijn beschadigde oog, meldt de moeder van het slachtoffer op de publieke Facebook-pagina ‘Heel Tilburg in een Groep‘. De kans op herstel is volgens haar klein. Onder het bericht staan honderden steunbetuigingen aan het gezin en wordt met afschuw gesproken over de dader.

Angst
De moeder van het slachtoffer schrijft verder dat haar zoon veel last heeft van angst. Hij wilde graag bij de politie werken en is bang dat dit niet meer kan. Ook vreest hij dat hij niet meekan op schoolreis naar Tsjechië. “Best veel voor een 16-jarige”, schrijft de moeder.

Het jonge slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie en zijn moeder zijn op zoek naar mensen die meer weten over de dader of mogelijk camerabeelden hebben van het incident.

Het bericht Jongen (16) mogelijk blijvend blind aan oog na bekogeling met ei verscheen eerst op Omroep Tilburg – Lokale content van wereldbelang.

 • No comments yet.
 • Add a comment
  mrt 26
  Ambulance met gepaste spoed naar Tilburg (a2 tilburg rit: 42262 directe inzet: ja)

  Het actuele overzicht van 112 meldingen uit Tilburg van vandaag afkomstig van de…

  mrt 26
  Ambulance naar Tilburg (b2 tilburg rit: 42261)

  Het actuele overzicht van 112 meldingen uit Tilburg van vandaag afkomstig van de…

  mrt 26
  Ambulance met gepaste spoed naar Tilburg (a2 tilburg rit: 42260 directe inzet: ja)

  Het actuele overzicht van 112 meldingen uit Tilburg van vandaag afkomstig van de…