Site logo

Jongen (16) mogelijk blijvend blind aan oog na bekogeling met ei

De Spoorlaan in Tilburg
5/5

Haar zoon fietste rond 23:10 uur met een vriend richting huis. Op de Groeseindstraat ter hoogte van de Houtstraat kwam een bromfietser het tweetal snel tegemoet rijden. De bestuurder gooide plotseling met een ei.

Bijna blind
Doordat het ei de jongen vol in het gezicht raakt, gaat hij met zijn fiets hard onderuit. Het slachtoffer wordt per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt dat hij er slechter aan toe is dan gedacht. Zijn oog en oogkas zijn beschadigd. Daarnaast voelt de jongen zich beroerd van de klap en weet hij niet precies wat er is voorgevallen.

De 16-jarige jongen blijft mogelijk blind aan zijn beschadigde oog, meldt de moeder van het slachtoffer op de publieke Facebook-pagina ‘Heel Tilburg in een Groep‘. De kans op herstel is volgens haar klein. Onder het bericht staan honderden steunbetuigingen aan het gezin en wordt met afschuw gesproken over de dader.

Angst
De moeder van het slachtoffer schrijft verder dat haar zoon veel last heeft van angst. Hij wilde graag bij de politie werken en is bang dat dit niet meer kan. Ook vreest hij dat hij niet meekan op schoolreis naar Tsjechië. “Best veel voor een 16-jarige”, schrijft de moeder.

Het jonge slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie en zijn moeder zijn op zoek naar mensen die meer weten over de dader of mogelijk camerabeelden hebben van het incident.

Het bericht Jongen (16) mogelijk blijvend blind aan oog na bekogeling met ei verscheen eerst op Omroep Tilburg – Lokale content van wereldbelang.

 • No comments yet.
 • Add a comment
  okt 01
  Ambulance met gepaste spoed naar Tilburg (a2 tilburg rit: 143765 directe inzet: ja)

  Het actuele overzicht van 112 meldingen uit Tilburg van vandaag afkomstig van de brandweer, ambulance, traumahelikopter, politie en andere 112 hulpdiensten. De 112 melding die zojuist binnen is gekomen betreft a2 tilburg rit: 143765 directe inzet: ja: Ambulance met gepaste spoed naar Tilburg. 112 melding: a2 tilburg rit: 143765 directe inzet: ja Ambulance met gepaste […]

  okt 01
  Ambulance met gepaste spoed naar Tilburg (a2 tilburg rit: 143763 directe inzet: ja)

  Het actuele overzicht van 112 meldingen uit Tilburg van vandaag afkomstig van de brandweer, ambulance, traumahelikopter, politie en andere 112 hulpdiensten. De 112 melding die zojuist binnen is gekomen betreft a2 tilburg rit: 143763 directe inzet: ja: Ambulance met gepaste spoed naar Tilburg. 112 melding: a2 tilburg rit: 143763 directe inzet: ja Ambulance met gepaste […]

  okt 01
  Ambulance met gepaste spoed naar Berkel-Enschot (a2 berkel-enschot rit: 143748)

  Het actuele overzicht van 112 meldingen uit Berkel-Enschot van vandaag afkomstig van de brandweer, ambulance, traumahelikopter, politie en andere 112 hulpdiensten vind je op SOEQ.nl. De 112 melding die zojuist binnen is gekomen betreft a2 berkel-enschot rit: 143748: Ambulance met gepaste spoed naar Berkel-Enschot. Bekijk volledige 112 melding October 01, 2023 at 10:05PM