Ideale tijd om naar de Tilburgse Kermis te gaan

mensen die lopen op de tilburgse kermis, wat zijn de ideale Tilburgse kermis tijden

Welke tijd naar de Tilburgse kermis?

Wat is de beste tijd om naar de Tilburgse kermis te gaan? Heb je liever veel plezier met het gezin wanneer het een beetje rustig is? Of wil je juist tijdens de bruisendste uurtjes de kermis beleven? Wij hebben een schema gemaakt wanneer je de kermis het best kan bezoeken.

In alle rust

Liever tijdens een rustiger tijdstip naar de Tilburgse kermis? Dat kan. Het is heus niet altijd even druk. De eerste uren dat de kermis is geopend is het nog vrij rustig. Check de openingstijden van de Tilburgse kermis dit verschilt namelijk per dag. Vanaf 15.00 uur begint het steeds drukker te worden. Overdags zijn er voornamelijk gezinnen op pad. Leuk voor de kids om vriendjes te maken! Wil je liever niet te lang in de rij voor de Booster, Breakdance of het Spookhuis? Ga dan tussen 12.00 en 15.00 uur. De meeste waaghalzen gaan in de avond in deze attracties. Protip, de dag na Roze Maandag, dinsdag 26 juli, is het extra rustig in de middag. De meeste feestvierders liggen dan nog brak op bed!

Bruisende kermis

Wil jij optimaal genieten van de kermissfeer? Ga dan op een tijdstip wanneer er genoeg te beleven valt. In de avond is de kermis op zijn best! Overal in de stad zijn de terrassen nog gezelliger, en je kan helemaal los op alle feestjes in de stad. De muziek en de attracties gaan harder en de kermislampjes branden nóg mooier in het donker.