Hans Smolders doet met BVNL mee aan de provinciale verkiezingen

“Ik ben nog niet fit. Ik kan daardoor nog niet zeggen of ik ook op de kieslijst zal staan in maart”, zegt de Tilburgse politicus tegen Omroep Brabant. “Maar als ik me verkiesbaar stel, is dat natuurlijk voor de provincie Brabant.” BVNL zal in alle twaalf de provincies meedoen.

“We mikken op vijf zetels in Brabant.”

“We hebben in heel Nederland al honderd kandidaten met potentie die zich verkiesbaar gaan stellen voor onze partij”, vertelt Smolders. In Brabant zal oud-gedeputeerde Eric de Bie de lijsttrekker zijn voor BVNL. “We mikken in Brabant op vijf zetels”, zegt Smolders. “Landelijk proberen we tussen de drie en vijf zetels te halen.”

BVNL ontstond een jaar geleden nadat drie Tweede Kamerleden voor Forum voor Democratie zelfstandig verder gingen. Onder hen Wybren van Haga en Hans Smolders.

In Brabant zal BVNL zich vooral gaan richten op het bestrijden op van de grootschalige criminaliteit. “Het huidige beleid werkt duidelijk niet. Dat moet anders en slimmer”, zegt Smolders.

LEES OOK:
Nieuwe partij Smolders heet Belang van Nederland
Hans Smolders gaat de stad niet besturen

Het bericht Hans Smolders doet met BVNL mee aan de provinciale verkiezingen verscheen eerst op Omroep Tilburg – Lokale content van wereldbelang.

Wil je reageren? Dat kan hieronder

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe

    Heb je deze al gelezen?