Arjan Swinkels opent nieuwe sportsbar Papa Jim

Arjan Swinkels

Arjan Swinkels (Oud-voetballer van Willem II) opent samen met Jaap van Ham (bekend van Polly Maggoo, Café Bakker, Het Ketelhuis en Doloris Rooftopbar) een nieuwe moderne sportsbar. De sportsbar, met de naam ‘Papa Jim’, komt te zitten op de plek waar vroeger aan de Paleisring de Skihut was gevestigd.

Zo gaat het worden

Een in het oog springende sportsbar met maar liefst 169 zitplaatsen en een terras met nog eens 110 zitplaatsen.

In de bar wordt een gigantisch scherm van 18m2 geplaatst en er komen ook ruim twintig kleinere schermen. Ook worden er verschillende zitjes met biertaps op tafel geplaatst die jij met je vriendengroep kunt afhuren om je favoriete wedstrijd te zien. Daarnaast worden er in de sportsbar meerdere biertaps geplaatst waar jij zelf – met een pasje – je bier kunt tappen.

Wil je liever het personeel je biertje laten tappen? Via QR-codes op tafel bestel je dranken van de centrale bar of barfood uit de keuken. Aan wat voor barfood je moet denken? Smashed burgers en cubano’s bijvoorbeeld.

De verschillende schermen zijn vanuit alle hoeken in de zaak te zien. Goed om te weten: op topwedstrijden en finales na, worden de wedstrijden zonder geluid afgespeeld. Zo is de zaak ook vriendelijk voor bezoekers die gewoon lekker een biertje willen drinken.

Niet alleen voetbal

Je kunt straks in de sportsbar terecht voor alle mogelijke sporten. Dus niet alleen voetbal. Als het wereldwijd uitgezonden wordt, is het mogelijk om de wedstrijden te bekijken. Van (inter)nationaal voetbal tot de wedstrijden van Max Verstappen, van cricket tot ijshockey en van basketbal tot tennis: je kunt het straks allemaal zien.

Ook is het straks mogelijk om wedstrijden te reserveren.

Lees: jij kunt een van de vele zitjes/schermen in de zaak reserveren zodat je zeker weet dat je de wedstrijd die je wilt zien ook kunt volgen.

Ook niet alleen sport

Natuurlijk staat sporten centraal in de nieuwe te openen sportsbar. Maar het is voor Arjan Swinkels en Jaap van Ham ook belangrijk dat mensen die wat minder om sport geven zich welkom voelen. En dus wordt er boven de ingang een dj-booth geplaatst en kun je er straks op de vrijdagen en zaterdagen vanaf een uur of 11 ’s avonds ook terecht om lekker te borrelen met fijne muziek op de achtergrond.

Vacature alert

Daar waar een nieuwe bar komt, daar wordt natuurlijk ook personeel gezocht. Wil jij vanaf medio mei bij Papa Jim komen werken? Arjan en Jaap zoeken nog een manager, floormanagers en allround medewerkers. Als je op zoek bent naar een toffe uitdaging, dan kan je een e-mail sturen naar werken@sportsbartilburg.nl.

Wil je reageren? Dat kan hieronder

  • No comments yet.
  • Add a comment

    Heb je deze al gelezen?